Yritysesittely

Oy Bastiat Consulting Ab on 1993 perustettu perheyritys.

Vuodesta 2005 olemme keskittyneet tuottamaan kotisivu- ja hallinnollisia palveluita pienyrityksille ja yhdistyksille. Roger Wessmanin mukaantulon ansiosta voimme myös tarjota monipuolisia taloudellisia palveluja BCekono-brandillä. Palvelut sivulla voit tutustua lähemmin eri vaihtoehtoihin.
Yrityksen pääomistajat, Petra ja Roger Wessman, ovat molemmat Svenska Handelshögskolanista valmistuneita ekonomeja.

Roger Wessman

Roger on riippumaton ekonomisti, jolla on yli 20 vuoden kokemus talouden ja rahoitusmarkkinoiden aktiivisesta seurannasta. Nordea Suomen ja Pankkiiriliike Evlin pääekonomistina hän on tullut tunnetuksi julkisuudessa selkeäsanaisena talousasioiden selittäjänä.

Wessmanilla on poikkeuksellisen laaja ja syvällinen tuntemus rahoitusmarkkinoista. Hän on uransa aikana toiminut mm. korkoanalyytikkona, osakeanalyysin johtajana sekä vastannut valuutta- ja hyödykemarkkinoiden analysoinnista.

Nordeassa hän kuului myös yli 8 vuottaa rahoitusmarkkinatuotteiden myynnistä suurasiakkaille vastaavan yksikön johtoryhmään.

Roger Wessman on viisi vuotta opettanut rahoitusta ja kansantaloustiedettä Hankenilla. Hän on myös luennoinut mm. Helsingin Kauppakorkeakoululla yritysten riskienhallinnasta.

Nykyään Wessman toimii itsenäisenä yrittäjänä ja kirjoittaa talouskysymyksiä käsittelevää blogia www.roger.wessman.com. Hän voi siten suorapuheisesta kertoa näkemyksiään.

Roger luennoi sujuvasti sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Petra Wessman

Petralla on pitkä kokemus esim. kiinteistöjen hallinnosta sekä eri yhdistystoiminnasta. Aikaisemmissa tehtävissään hän on vastannut asiakasrekistereiden luomisesta sekä päivityksistä. Vuodesta 2005 hän on luonut ja päivittänyt kotisivuja html, php ja MySQL-tietokantojen avulla.

Yrityksen motto on sujuvasti ja joustavasti palvella yrityksiä ja yhdistyksiä taloudellisissa konsultaatioissa sekä tuottaa web- ja hallinnollisia palveluja.

Palvelut tuotetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Palvelua voi saada suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.