Palveluita yrityksille, yhdistyksille ja järjestöille

BCweb
Suunnittelupalvelut

BCweb suorittaa kotisivustojen suunnittelua ja toteutusta asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Suunnitteluprosessiin sisältyy mm kotisivuston kohderyhmän kartoitus, kotisivuston teknisten tarpeiden kartoitus, ulkomuodon suunnittelu.

Yhä useampi käynti kotisivuille tapahtuu hakukoneiden kautta. Siksi on tärkeää kotisivuston toteuttamisessa varmistaa että hakukoneet löytävät sivuston kun oikeat hakusanat on syötetty.

Web-ohjelmointivaihtoehdot

Tällä hetkellä BCweb voi tarjota PHP ja Java(servletteja,jsp)-tekniikalla varustettuja interaktiivisia sivustoja sekä staattisia html-sivuja. Sivusto tehdään sillä tekniikalla joka parhaiten vastaa asiakkaan tarpeita.

Tietokantaohjelma MySQL:n avulla aikaansaadaan helposti selaimen kautta päivitettäviä sivustoja jotka voi sisältää esim keskustelufoorumin ja nettikaupan.

Yhä useammalla on selaimella varustettu kännykkä. BCwebin tekemä sivusto voi myös huomioida tämän kasvavan asiakasryhmän.

Ylläpitopalvelut

BCweb ylläpitopalvelulla pidät yrityksesi tai yhdistyksen kotisivut ajan tasalla. Tämä mahdollistaa tehokkaamman tiedonvälityksen asiakkaille tai jäsenille. Ajan tasalla oleva kotisivu herättää myös suurempaa kiinnostusta Internetkäyttäjien keskuudessa.

BCdigi

BCdigi tarjoaa monipuolisia digipalveluita.

Digikuvien editointi

Kuvien merkitys on yhä kasvanut viime vuosien aikana ja hyvälaatusia kuvia tarvitaan kotisivuista eri esitteisiin ja käyntikortteihin. Kotisivuilla myös eri tehosteet saattavat tulla kysymykseen.

Logojen luonti

Hanki uuden logon yrityksellesi BCdigin avulla.

BCadmin

BCadmin vapauttaa yrityksen resursseja varsinaiseen toimintaan. Palvelu räätälöidään joustavasti yrityksen tai yhdistyksen tarpeiden mukaisesti.

Tietokonetukipalveluita

Yhä useampi tehtävä toimistossa vaatii tietokoneiden ja ohjelmistojen hallintaa. Varsinkin jos niitä ei useasti käytä eri toimintojen uudelleen oppiminen vie paljon aikaa. BCadmin palvelun kautta voi joko saada tietokone- tai ohjelmistotukea jotta tehtävät suoriutuisivat nopeammin tai tehtävät voi kokonaan ulkoistaa BCadminille.

Asiakaspalvelu-toiminnot

Hanki apua asiakashallintaan ja -uushankintaan BCadminin kautta.